Adatvédelem

Az egeszseg-megorzes.hu weboldal a Bodnárné Mazin Mariann ev. (továbbiakban: tulajdonos) tulajdona. A weboldal használata során megadott adatokat a weboldalon található szolgáltatások használata céljából kezeljük. Ön önkéntes, kötelezettségektől mentes felhasználó, ezáltal hozzájárul adatai kezeléséhez.

Az Ön által megadott személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései és módosításai szerint kezeljük, azokat az Ön előzetes hozzájárulása nélkül harmadik személy részére nem tesszük hozzáférhetővé (pl.: Kapcsolat oldalon megadott adatok). A tulajdonos -mint adatkezelő- adatfeldolgozót nem vesz igénybe.

Ön a honlapot ingyenesen és anélkül látogathatja, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia. A honlapot regisztráció nélkül látogathatja, és az ott elérhető szolgáltatásokat ingyenesen veheti igénybe. A honlap meghatározott részeihez való hozzáférés azonban látogatóink részére korlátozott (pl. regisztrált felhasználóink (ügyfeleink) részére bővebb, rájuk vonatkozó információk is vannak a honlapunkon).

Az Ön számítógépének internet címét (IP-cím) – az Ön személyazonosságához nem kapcsolható módon – rendszerünk naplózza, hogy ezen statisztikai adatok elemzése alapján a tulajdonos megismerje, hogy mely szolgáltatása iránt érdeklődnek.

Felelősség korlátozása

A tulajdonos a honlapon található tartalomért a felelősségét az alábbiak szerint korlátozza. A tulajdonos az egeszseg-megorzes.hu weboldal adattartalmának hitelessége és pontossága érdekében mindent tőle telhetőt elkövet és a lehető legnagyobb körültekintéssel jár el. A tulajdonos semmilyen felelősséget nem vállal a weboldal ingyenes tartalmának megbízhatóságáért, teljességéért, helyességéért, bárminemű felhasználásával összefüggésben esetegesen bekövetkező károkért.

A tulajdonos által üzemeltetett egeszseg-megorzes.hu weboldal a tulajdonoson kívül álló személyek által üzemeltetett oldalakra mutató linkeket is tartalmaz, amelyek tartalmáért a tulajdonos kizárja felelősségét.