A fizikai érterápia érelmeszesedésben fel tudja-e oldani a meszet?

vagy

Milyen előnyökkel jár a Bemer-kezelés?

Az erekben lévő mész elsősorban az érfalra rakódik le és igen kemény. Jelenlegi ismereteink szerint ezt a fizikai érterápiával nem lehet feloldani.

A nagyobb meszesedéseken (nyaki verőér, aorta …) áthaladó nem megfelelő véráramlás hatására azonban kialakulhatnak kisebb rögök a szűkületek peremén. Ezeket az esetek többségében véralvadásgátló gyógyszeres terápiával kezelik. Kérjük, hogy ebben az esetben alkalmazás előtt vegye fel a kapcsolatot az orvosával.

Alkalmazható-e a fizikai érterápia egy közelmúltban bekövetkezett stroke-ot követően?

vagy

Mikor kell a fizikai érterápia használni?

A fizikai érterápia közelmúltban bekövetkezett stroke-ot követő alkalmazhatósága attól függő, hogy milyen jellegű volt ez a stroke. Ebben az esetben tájékoztatni kell a kezelőorvost és a tanácsát kell kérni.

A régebben bekövetkezett stroke esemény esetén a fizikai érterápia alkalmazhatósága elsősorban a felírt gyógyszerektől függ. Jelenlegi ismereteink szerint a fizikai érterápia a legtöbb esetben nyugodtan alkalmazható.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az orvosával.

Alkalmazható-e a fizikai érterápia vérrög vagy trombózis okozta elzáródások esetén?

vagy

Mikor kell fizikai érterápia kezelést alkalmazni?

Igen, de csak a kezelőorvossal történt megbeszélést követően, mivel szükség lehet az alkalmazott gyógyszeres kezelés adagolásának a módosítására.

Miért olyan fontos az ember egészsége és teljesítménye szempontjából a mikrokeringés?

Tudományos bizonyítékok támasztják alá, hogy az ember egészsége és teljesítménye nagymértékben függ a jól működő mikrokeringéstől.

Minden magasabb rendű életformában a vérkeringés szabályozza a sejtek oxigén- és tápanyagellátását, valamint a hormonokon és neurotranszmittereken keresztül a létfontosságú információkkal való ellátását, a salakanyagok eltávolítását, az immunvédelmet és még sok egyebet.

Szervezetünk minden egyes sejtjének, az izmoknak, ízületeknek, szerveknek, mirigyeknek, az immunrendszernek stb. a teljesítménye és működőképessége a mikrocirkuláción keresztül megvalósuló megfelelő mértékű ellátástól és elszállítástól függ.

Miért alkalmazható a fizikai érterápia betegségek kezelésére?

vagy

Bemer betegség esetén

A BEMER terápia a mikrokeringés megerősítésével javítja a véráramlást, vagyis a keringést, aminek a hatása érezhető. Alapvetően kedvező hatása van a betegségek kezelésére. Rendkívül nehéz gyógyító hatást is elérni jól működő mikrocirkuláció nélkül.

A BEMER terápia egy kiegészítő kezelés, ami támogatja a szervezet teljesítményét és öngyógyító képességét, miközben megteremt egy olyan alapot, amire támaszkodva mind a hagyományos orvosi kezelések, mind a természetgyógyászati gyógymódok hatásosabbak lehetnek. Minden ismert terápiával ideálisan együtt tud működni.

Hogyan lehet röviden elmagyarázni a fizikai érterápia lényegét?

vagy

A fizikai érterápia lényegét rövid magyarázata. Mi a fizikai érrendszeri terápia? Mi a Bemer?

A BEMER terápia olyan betegségek és állapotok megelőzésére és kiegészítő kezelésére javasolt, amelyek a gyenge érmozgás következtében károsodott mikrokeringés miatt alakulnak ki, azzal összefüggésben jelennek meg, vagy a károsodott mikrokeringéssal kapcsolatos komplikációkat okoznak.

A BEMER terápiás készülék célja, hogy növelje a kis és nagyon kicsi prekapilláris arteriolák ()<100 mikron) összehúzódásának korlátozott gyakoriságát, ezzel javítva a vér eloszlását a mikrocirkulációs rendszer kapilláris hálózatában.

Használhatom-e a BEMER terápiát fém implantátumokkal együtt, vagy ki kell kérnem az orvosom véleményét?

vagy

Mikor használják a fizikai érterápia?

Mivel a BEMER-specifikus jelet továbbító mágneses mező intenzitása alacsony,a BEMER terápia mindenfajta fém implantátummal együtt használható (sebészeti csavarok, lemezek, kapcsos sebzárak stb. …).